Gratis flexwerk Sit-in op 14 januari a.s.

Een inspirerende werkplek voor één of meerdere dagdelen per week? Leg aan bij Moorland 4! Op donderdag 14 januari ben je de hele dag van harte welkom tijdens de gratis flexwerk Sit-in. Meld je hier aan!

Neem je laptop mee en ervaar hoe fijn je hier werkt en hoe lekker onze koffie is! Flexwerken bij Moorland 4 is betaalbaar en ideaal voor ZZP’ers, deeltijd/thuiswerkers en andere inspirerende professionals. Moorland 4 biedt rust, reuring, een praatje bij het koffieapparaat en een representatieve omgeving om klanten te ontvangen.

20150928_155226

HUREN OP MOORLAND??

Flexwerken op een inspirerende werkplek op Moorland 4?

Wil je geen vast kantoor huren, maar wel een externe locatie om te kunnen werken? Of wil je een bezoekadres voor je klanten? Huur dan een flexibele werkplek op Moorland 4 in Oirschot. Op korte afstand van de op- en afrit van A58. Parkeerplaatsen voorhanden. Spreekkamer…. online te reserveren. En de sfeer. Die is er fantastisch. Tien energieke ondernemers met in totaal 35 arbeidsplaatsen. Heerlijke fresh-brew koffie. Een relaxte pantry voor koffie, lunch of een kort overleg met een van de aanwezigen. Dat is wel heel lekker flexen!
Wil je meer info of een keer langskomen om te kijken of het iets voor jou zou kunnen zijn? Mail dan naar info@moorland4.nl

Succesvol seminar Moorland 4

Ruim 70 deelnemers aan M4-seminar over ‘Samen waarde creëren’
Op 23 oktober organiseerde Moorland 4 een interactieve bijeenkomst over nieuwe businessmodellen. Ruim 70 geïnteresseerde gasten van Moorland 4 kwamen luisteren naar Jan Jonker, hoogleraar aan de Nijmegen School of Management (Radboud Universiteit), die al jaren bezig is met onderzoek naar de praktijk van nieuwe businessmodellen. Tijdens het seminar inspireerde hij de aanwezigen met tal van voorbeelden uit de praktijk en ging hij in op vragen. Daarna ging iedereen in een workshop met elkaar aan de slag: hoe creëer je samen waarde? Uiteraard was er ook alle ruimte voor het leggen van nieuwe contacten.

Bekijk hier de presentatie van Jan Jonker.

Presentatie_MOORLAND4

M4_seminar_fotos

 

 

 

 

De kracht van samen waarde creëren

Uitnodiging

Donderdag 23 oktober 2014, 9.30 tot 13.00 uur
Dutch Design Week
Moorland 4 in Oirschot

De kracht van Samen waarde creëren

De Dutch Design Week 2014 wordt weer een sprankelende en inspirerende week vol nieuwe ontwerpen op het vlak van design en Young talent. Tijdens deze week organiseren wij op donderdag 23 oktober 2014 een interactieve bijeenkomst over Nieuwe Businessmodellen. Een nieuw organisatieontwerp waarin de kracht van samen waarde creëren en delen centraal staat.

Lees meer

inspirerende werkplek

Moorland team maakt een eigen lipdub…

Het voltallige Moorland team maakte met elkaar in een middag een eigen movie met een sprankelende afsluiting. Iedereen kon daarbij de eigen rol zelf vormgeven. Teambuilding in optima forma!

Flexwerkplekken

CAM1_0002

 

Zoek jij een fijne werkplek voor vandaag ?

Op een  van de meest unieke locaties in de regio.
Centraal gelegen in de driehoek Eindhoven -Tilburg – Den Bosch.
Makkelijk bereikbaar via de snelweg A58, aan het water en in het groen.
Dan is Moorland 4 “De” locatie  voor jou!

Je kunt flexibel plannen in dagen of dagdelen en je zit in een inspirerende omgeving met creatieve ondernemers en collega’s.
Ook aan je auto of fiets is gedacht want hiervoor is er altijd een plekje vrij.

Voelt dit als jou ideale werkplek neem dan snel contact met ons op en wij je stellen je graag voor aan onze collega ondernemers.

Tot snel

Het Moorland4 Team

 

CAM1_0000

CreCs – Huisstijl voor RockmedPharma

HOOFD_PF_ROCKMEDPHARMA

 

Rockmed Pharma is een nieuwe dochteronderneming van Rockmed en levert innovatieve oogproducten aan oogspecialisten en andere oogheelkundige ondersteuners zoals opticiens en optometristen. CreCs verzorgde de positionering en ontwikkelde van een nieuwe huisstijl.
De huisstijl is toegepast op diverse communicatiemiddelen zoals advertenties, een beurspresentatie en displays. Op dit moment ontwikkelen we een verpakkingslijn en een responsive website die allebei binnenkort gelanceerd worden.

HOOFD_PF_ROCKMEDPHARMA-2

Studio Schoot – Interieurwinkel Rozing in Heiloo

fotowanden Rozing 006

In de winkel zelf is een nieuwe indeling gemaakt uitgaande van pleinen waaromheen de verschillende assortimenten zijn gegroepeerd. Slapen, meubelen en woningtextiel zijn de assortimenten die in de winkel een plaats hebben. Deze zijn door grote, kleurrijke beelden ondersteund om de sfeer beter tot uiting te laten komen. Deze afbeeldingen staan mooi strak in flexframes en zijn in een handomdraai te vervangen door nieuwe afbeeldingen. Bijvoorbeeld bij een nieuw seizoen of een bepaald thema.

 

fotowanden Rozing 009