De kracht van samen waarde creëren

Uitnodiging

Donderdag 23 oktober 2014, 9.30 tot 13.00 uur
Dutch Design Week
Moorland 4 in Oirschot

De kracht van Samen waarde creëren

De Dutch Design Week 2014 wordt weer een sprankelende en inspirerende week vol nieuwe ontwerpen op het vlak van design en Young talent. Tijdens deze week organiseren wij op donderdag 23 oktober 2014 een interactieve bijeenkomst over Nieuwe Businessmodellen. Een nieuw organisatieontwerp waarin de kracht van samen waarde creëren en delen centraal staat.

We leven in een snel veranderende tijd waarbij Nieuwe Businessmodellen beproefde concepten van de oude economie op zijn kop zetten. Denk aan AIRb&B, Tony Chocolonely, Granny’s Finest, Fair Phone, Mud jeans en Interface. Veranderingen die ontstaan vanuit de samenleving. Dat is duurzaam ondernemen anno nu en gaat verder dan een beetje ‘groen denken’. Het vraagt om verbindend ondernemen en een nieuwe generatie businessmodellen. Modellen die economisch, ecologisch en sociaal waarde creëren. Dat betekent: ondernemen door relaties te leggen die niet zo voor de hand liggen.

Jan Jonker, hoogleraar aan de Nijmegen School of Management (Radboud Universiteit) is al jaren bezig met onderzoek naar de praktijk van nieuwe businessmodellen. Medio november lanceert hij hierover een nieuw boek dat hij met ruim 30 coauteurs schreef. Tijdens het seminar inspireert hij ons met voorbeelden uit de praktijk en kunnen we met hem in gesprek. Daarnaast gaan we in een workshop met elkaar aan de slag: hoe creëer je samen waarde? Erik van den Oord, Geert van Seeters en Rob van de Ven ondersteunen hierbij.

Wat neem je mee naar huis? Een hoofd vol sprankelende ideeën en inzichten, nieuwe contacten en een inspirerend boek over nieuwe businessmodellen.

Werk je al aan een nieuwe businessmodel? Of overweeg je er één op te zetten? Meld je dan vóór 15 oktober 2014 aan via erik@ivanhoe.nu voor deze interactieve ochtend, inclusief lunch. Vermeld daarbij je naam, functie en naam bedrijf of organisatie. Deelname is gratis. De bijeenkomst begint om 9.30 uur en we sluiten om 13.00 uur af. De middag is mooi beschikbaar om de Dutch Design Week te bezoeken in Eindhoven.

Moorland greets,

CreCs Creatie en Concept, René Jansen
Dutch Deco, Maico Pheninckx
GO Retail! en REX, Giel van Oijen
Ivanhoe management, Erik van den Oord
Studio Schoot, Hans van de Schoot
Tiggelen Communicatie, Nicoline van Tiggelen

Moorland 4, de creatieve aanlegplaats van Oirschot

 

6 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *